Засновник фінансової піраміди B2B Jewelry Микола Гонта,я кого СБУ звинувачує в обмані 600 українців, записав відеозвернення, в якому запевнив вкладників, що всі магазини мережі працюють. А його юристи позиваються до СБУ через поширення неправдивої інформації, повідомляє Хрещатик.News.

“У мережі масово почали з’являтися повідомлення про блокування мережі ювелірних магазинів b2b jewelry. Магазини працюють в звичайному режимі, в цьому ви можете переконатися, відвідавши будь-який салон в своєму місті…. Оскільки інформація, яка розлетілася в інтернеті не відповідає дійсності, наші юристи вже готують позови про спростування і компенсації моральної шкоди”, – повідомив Гонта.

Нагадаємо, нещодавно СБУ повідомила, що блокувала діяльність фінансової піраміди B2B Jewelry. За даними правоохоронців шахраї обдурили 600 тисяч українців на 250 млн доларів. А організатори піраміди на легалізовані кошти придбали один з островів Дніпровського каскаду з нерухомістю, 18 елітних позашляховиків, вартістю понад 100 тисяч доларів США кожний, коштовності та інше майно.

Читайте також:

Підполковник СБУ організував схему незаконного продажу валюти через лінію розмежування

СБУ викрила екскерівників Укртрансбезпеки на розтраті понад 100 млн 

1 млн грн хабаря: СБУ затримала посадовців Медичних сил ЗСУ