Війська Росії обстріляли Харків. Жителі міста почули вибухи. У деяких районах піднявся стовп диму. Зафіксовано ворожі прильоти у центральній частині Київського району. Зруйновано багатоквартирний будинок.

Про це пише “Главред”.

У вівторок, 6 вересня, жителі Харкова почули мінімум два вибухи. Російські війська вдарили по місту, зафіксовано два прильоти в центрі. В результаті одного з них зруйновано багатоквартирний будинок. Інформація про жертви і постраждалих уточнюється.

Керівник Харківської ОВВА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі повідомив, що в результаті ударів російських військ по Харкову зруйнований багатоквартирний будинок в центральній частині міста.

На місці події працюють профільні служби. Інформації про постраждалих на даний момент немає.

“Унаслідок ранкових ударів по Харкову зруйнований багатоквартирний будинок в центральній частині міста. На місціх працюють всі профільні служби. Інформація щодо постраждалих уточнюється. На цю хвилину госпіталізованих немає”, – підкреслив Синєгубов.

Начальник Головного управління поліції в Харківській області Володимир Тимошко опублікував фотознімки з місця події. На кадрах видно руйнування.