Без тата залишилася маленька донечка захисника. Про втрату повідомили у соцмережах його рідні та знайомі.

"На війні загинув Іван Бохан. Спочивай з миром, Вань. Ти завжди був класний", – сповістив заступник міністра економіки України Олексій Соболев.

Відомо, що чоловік, який у мирному житті був архітектором, служив у підрозділі спеціального призначення в складі бригади НГУ "Буревій", виконував бойові завдання на одному з найгарячіших напрямків фронту.

"Українське військо – це не тільки, власне, ЗСУ. Національна Гвардія, ГУР МО, прикордонники, бойові підрозділи СБУ й поліції – всі вбивають росіян, гинуть та перемагають, вірте в нас і пам'ятайте, це теж допомога", – писав захисник у соцмережі.

Життя нацгвардійця обірвав ворожий обстріл: він отримав осколкові поранення в живіт. Це трапилося незабаром після його дня народження.

"Пишу і плачу... Щойно стало відомо про загибель нашого Івана Бохана. Лише 16 червня відсвяткував свій день народження. Я його вітала від себе особисто, від своєї родини, від нашого волонтерського руху, завдяки якому ми і познайомилися..." – повідомила волонтерка руху "Незламні" Юліана Тетенькіна.

Вона розповіла, що Іван був справжнім патріотом, він вмів палко кохати Україну і люто ненавидіти орк*в. Чоловік у 2022 році приєднався до лав київської територіально оборони. Він мінявся чергуванням, щоб їздити з волонтерами в Бородянку, і там вперше на власні очі побачив, що коять із українськими містами російські окупанти.

Популярні новини зараз

Цьогорічний червень у Києві увійшов у десятку найвологіших з 1891 року. Що зафіксували синоптики?

У столиці загорівся Свято-Покровський собор

Після протестів на Вокзальній площі через закриття ринку "Яма", чиновники взялись пояснювати необхідність реконструкції

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Показати ще

Знайомі згадують Івана як креативного, творчого й в хорошому розумінні дивакуватого чоловіка. Він будував плани на майбутнє з власною родиною, адже не так давно створив нову родину, одружившись із коханою, з якою познайомився у Бородянці. Також у Героя залишилися мама і маленька донечка.

"Не хочу вірити… Ванька… В останній переписці ти був радий, що я досі тютю, бо і сам такий. Всі фото з тобою зі школи в мене в Києві. Здавалось, що з тобою нічого поганого трапитись не може… Здавалось. Світла пам'ять тобі, чуваченьку. Ти був особливим", – написала у Facebook однокласниця Героя.