Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розмістив гнівний пост у Фейсбуці стосовно українців, які відправились відпочивати на Балі вже після заклику до українців 13 березня Президента Володимира Зеленського повертатися на Батьківщину через пандемії. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Аваков наголосив, що ці туристи наплювали на попередження, та під час пандемії відправились у відпустку за кордон, а потім потребували їх повертати додому.

Він назвав таку поведінку свинством.

«13-го березня президент Зеленський звернувся до українців повернутися в країну, в зв’язку з насувається епідемією … а тут дивлюся – кожен третій повернувся вчора на цьому скандальному спеціально організованому рейсі … полетіли з країни на Балі .. 13, 14, 15 березня (!! !)

Тобто наплювали на попередження та прохання повернутися (не їхати). У світі бушує пандемія, а вони вирішили через півсвіту у відпустку злітати – погуляли, пляж, газ-квас, сходили в СПА, ресторани, побули пару тижнів на курорті і ..потребовалі їх повертати!
Це – свинство, не по закону, не по суду – по совісті. Ви погуляли, а тепер хочете додому за всяку ціну, може, пронесе, і плювати вам на безпеку інших ???», – написав Аваков.

На думку Міністра, це безвідповідально по відношенню до мільйонів українців, тому що більше 75% випадків зараження коронавірусом в Києві – від людей, які прилетіли в країну, 25% – вторинне зараження від них же – вже в Києві.

Арсен Аваков наголосив, що МВС не дасть більше згоди ні на один авіаційний чартер – пасажирське авіасполучення в Україні закрито.

Нагадаємо, українця, який повернувся до України та відмовлявся від обсервації в Козацькому, госпіталізували

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

МВС охороняє готель та санаторій столиці, де перебувають на обсервації прибулі до України

Кличко розкритикував поселення людей на обсервацію в готель Козацький

Популярні новини зараз

ВРП внесла подання на звільнення судді Тандира, якого обвинувачують у смертельній ДТП в стані алкогольного сп'яніння

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

Начальника Солом'янського РТЦК перевели до бойового підрозділу через скандал з повісткою для журналіста "Слідство.Інфо"

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Показати ще