В центрі Києва біля готелю «Козацький» та у санаторії Пуща-Водиці правоохоронці забезпечують правопорядок. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу МВС України.

Зазначається, що правоохоронці слідкують за дотриманням карантинних обмежень прибулих в Україну під час обов’язкової обсервації, яка повинна відбуватись протягом 14 днів.

Громадянам, які знаходяться на обсервації заборонено виходити за межі готелю та санаторію. Спілкуватись під час обсервації вони можуть лише за допомогою телефону.

«У столиці поліція забезпечує правопорядок біля готелю та санаторію, куди прибули громадяни з-за кордону для примусової обсервації.

Наразі біля готелю «Козацький» у Шевченківському районі Києва та у Пуща-Водиці з приїжджими спілкуються правоохоронці, які пояснюють їм необхідність дотримання карантинних обмежень, зокрема, обов’язкової обсервації протягом 14 днів. Вони наголошують на тому, що під час ізоляції заборонено виходити за межі обсервації, бажано ні з ким не спілкуватися, лише телефоном або іншими електронними засобами зв’язку.

Наразі на місцях знаходиться достатня кількість нарядів поліції задля належного забезпечення необхідних карантинних заходів. Грубих порушень громадського порядку на цей час не зафіксовано», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Нацгвардія конвоювала пасажирів з Катару з аеропорту Бориспіль до місць обсервації (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

В яких випадках роблять тест на коронавірус: куди звертатись при відмові брати зразки

Що робити, якщо вдома є хворий на коронавірус: 10 важливих кроків