Наразі поліція встановлює обставини інциденту за участю народного депутата України. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

«Сьогодні зранку до столичної поліції надійшло повідомлення від лікаря про надання медичної допомоги народному депутату України. Для з’ясування усіх обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції», – йдеться в повідомленні.

Як заявив сам потерпілий, о 4-30 біля одного з будинків на вулиці Богдана Хмельницького невідомий наніс йому тілесні ушкодження.

Після цього депутат самостійно звернувся до травмпункту.

На місці події правоохоронці провели першочергові слідчі дії.

“Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відділом дізнання Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року», – повідомили в поліції.

Наразі правоохоронці розшукують причетних осіб до цього кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко підтвердив факт побиття нардепа Антона Полякова Телеграм-каналу «Политика Страны». За його словами, це був конфлікт на побутовому грунті, а не на політичному.

“Це був скоріш побутовий конфлікт. На нього напали не як на депутата. Просто був п`яний, хамив. Ми його знайдемо та покараємо”.

Чому прем`єр-міністра супроводжують 7 охоронців. Денис Шмигаль боїться кілерів?

Читайте також:

У Києві народному депутату спалили Mercedes (фото)

Депутата від ОПЗЖ Волошина облили зеленкою (відео)

Популярні новини зараз

Столичні першокласники не розуміють 40% почутого на уроках — дослідження «Спільномова»

Неймовірну Великодню інсталяцію з квітів відкрили у Софії Київській

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Кагарличчиною пройшов буревій, які повиривав дерева, поламав лінії електропередач, позривав дахи

Показати ще