25 лютого Леоніда Вульфа знайшли застреленим  в квартирі на вулиці Городецького. Про це повідомляє «Страна» з посиланням на свої джерела в МВС.

Як зазначається, знайомі Вульфа занепокоїлися тим, що бізнесмен не відповідав на їхні дзвінки, та вирішили його відвідати.

Бізнесмена в його квартирі виявили застреленим у голову. У руках у нього був пістолет-кулемет Скорпіон, знайшли і одну стріляну гільзу.

Зазначається, що слідів, що вказують на боротьбу, виявлено не було, дверні замки не пошкоджені. Тому основна версія слідства – самогубство.

Леонід Вульф – відомий в бізнес-колах комерсант, який починав свій бізнес в 90-ті роки.

«З відкритих джерел відомо, що Леонід Вульф в 90-х створив в офшорній зоні на острові Невіс фірму “Еврокоммодітес”, через яку в Ізраїль і багато інших країн відправлялися великі партії металопродукції. Прибутки обчислювалися десятками мільйонів доларів. Такий прибутковий бізнес привернув увагу криворізького кримінального авторитета на прізвище Горпинич (його в кримінальних колах називали – Святий). “Святий” для початку просто наїхав на Леоніда Вульфа і запропонував віддавати частку. Той ділитися відмовився. І під час однієї з розборок Горпинич був убитий (як вважається, його пристрелив охоронець Вульфа Сергій Швець). Потім Вульф займався різними бізнесами. І навіть встиг посидіти в ізраїльській в’язниці Ашарон», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що за заявою самого Вульфа, він свого часу був бізнес-партнером підприємця Вадима Шульмана, але потім вони посварилися.

Крім того, Вадим Шульман останнім часом став відомий тим, що подав заявку в ФБР проти олігарха Ігоря Коломойського. На підставі цієї заяви ФБР розслідує кримінальну справу.

Нагадаємо, Не самогубство, а вбивство? Що відомо про смерть Сергія Старицького у будинку Кожари

Читайте також:

Двох підозрюваних у вбивстві столичного хірурга затримано та взято під варту

Затримані кілери, які можуть бути причетні до вбивства Аміни Окуєвої (відео)