Завдяки злагодженій роботі поліції Київської області та прокуратури області 12 січня 2020 року затримано осіб, які можуть бути причетні до зухвалого вбивства Аміни Окуєвої та замаху на вбивство Адама Осмаєва. Про це повідомляє прокуратура Київської області.

«30 жовтня 2017 року біля селища Глеваха Київської області невідомі відкрили вогонь по учасниках «Революції гідності» та війни на сході України у складі батальйону «Київ-2». Від прицільних пострілів з автоматичної зброї калібру 7,62 Окуєва загинула, Осмаєва поранено», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на рахунку затриманих злочинців є ще два розкритих правоохоронцями замовні вбивства, що вчинені у вересні 2016 року та у січні 2019 року.

Зазначається, що на даний час слідчі дії тривають, здійснюються заходи щодо затримання всіх учасників злочинної організації та встановлення замовників.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що ДНК затриманого збіглось із ДНК, яке було на зброї, покинутій на місці вбивства Аміни Окуєвої.

Міністр розмістив також фото та відео затримання одного з підозрюваних у злочині.

 

Нагадаємо, Підозрюваного у вбивстві Шеремета Антоненка вдруге залишили під вартою

Читайте також:

Підозрюваний у подвійному вбивстві дівчат заявив, що захищався

13 років ув`язненя: оголошено вирок вбивці ветерана АТО Олійника