Підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета музикант та військовослужбовець Андрій Антоненко залишається під вартою. Про це повідомила сьогодні, 10 січня, пресслужба Київського апеляційного суду.

Зазначається, що це була друга апеляційна скарга на арешт.

Засідання мало відбутися ще 27 грудня 2019 року, але його перенесли на 10 січня 2020 року через те, що до суду не надійшли документи по справі.

Рішенням суду підозрюваному у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрію Антоненко обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 08 лютого 2020 року.

«10 січня 2020 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 14 грудня 2019 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Національної поліції України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до підозрюваного А. строком до 08 лютого 2020 року.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 14 грудня 2019 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Справа Шеремета: Яну Дугарь залишили під домашнім арештом у Києві

Читайте також:

У справі про вбивство Шеремета провели слідчий експеримент з Кузьменко (відео)

В Нацполіції повідомили про результати експертиз вбивства Шеремета