За клопотанням Київської місцевої прокуратури N 10 Шевченківським районним судом столиці обрано безальтернативні запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою двом чоловікам, яких підозрюють у вбивстві на замовлення лікаря-хірурга на вул. Саксаганського в Києві ввечері 02 лютого 2020 року. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

«Виконавцю злочину та його спільнику, який виконував роль водія, повідомлено про підозру за п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене на замовлення, з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб). Другому підозрюваному додатково інкриміновано ч. 3 ст. 358 КК України (підроблення документів)». – йдеться в повідомленні.

Злочинців затримали 14 лютого 2020 року в Одесі та Києві.

“Так, затриманому в Одесі чоловіку – громадянину Киргизької Республіки, 1982 р. н., який, за версією слідства, безпосередньо вчинив вбивство, повідомлено про підозру за п. п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене на замовлення, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб).

Спільнику-водію підозрюваного вбивстві, який доставляв виконавця до місця скоєння злочину, повідомлено про підозру за п. п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 та ч. 3 ст. 358 КК України (підроблення документів)”, – повідомляє пресслужба прокуратури.

Наразі триває досудове розслідування та встановлюються мотиви вчинення злочину.

За вчинене зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, У центрі Києва застрелили відомого пластичного хірурга: версії слідства

Читайте також:

Підозрюваного у вбивстві Шеремета Антоненка вдруге залишили під вартою

Затримано злодія, який пригощав алкоголем з отрутою та грабував людей