У Києві поліцейські затримали чоловіка, який вчиняв розбої за допомогою медпрепарату. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

«Зловмисник обпоював потерпілих сильнодіючими препаратами, після чого вони втрачали не лише свідомість, а й цінні речі. У результаті двоє чоловіків знаходяться у лікарні, третій – помер. Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», – розповіли в поліції Києва.

Зазначається, що кілька громадян звернулись до Деснянського управління поліції. Вони розповіли, що стали жертвами розбійного нападу біля станції метро Лісова. За словами потерпілих, вони познайомились із чоловіком, який запропонував їм випити, а під час розпиття алкоголю вони втрачали свідомість та через деякий час виявляли відсутність грошей, документів чи гаджетів.

Як повідомив начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко, вдалось встановити причетність до вказаних злочинів 34-річного мешканця столиці, раніше судимого за хуліганство.

«Після перегляду відео з камер спостереження ми встановили особу та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нам він зізнався, що біля станції метро Лісова знайомився з перехожими, пригощав їх алкоголем та пропонував запити енергетиком, в якій підмішував сильнодіючий медичний препарат. Коли жертва втрачала свідомість, забирав речі та втікав. На цей час доведена причетність його до трьох епізодів», – розповів Юрій Герасименко.

Нагадаємо, Злодюжка в медичній масці пограбував поштове відділення на Позняках

Читайте також:

Винесли 9 млн: працівниця зі спільником пограбували обмінний пункт

Знайшли грабіжника автівки співачки MARUV