Як повідомили в Управлінні комунікації Національної поліції України, автомобільним крадієм виявився громадянин іншої держави.

MARUV повідомила про пограбування автівки 11 січня. Тоді було розбито скло і викрадено із салону сумку з грошима та коштовностями.

«У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, проведено ряд оперативно-розшукових заходів і слідчих дій. У результаті працівники департаменту карного розшуку Нацполіції спільно із оперативниками київської поліції встановили особу підозрюваного у крадіжці, а відтак затримали його. Це – громадянин іншої держави, 1979 року народження. При проведенні невідкладного обшуку за місцем його проживання вилучено речові докази», – йдеться в повідомленні.

Наразі затриманому оголошено про підозру у вчиненні правопорушення та суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 630 тисяч гривень. Зловмиснику загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Автівку Maruv обікрали в центрі Києва

Читайте також:

Поліція затримала озброєну банду, яка грабувала будинки на Київщині (відео)

Правоохоронці затримали грабіжників дачних будинків