Смерть відомого підприємця Сергія Стариціького в заміському будинку колишнього міністра МЗС Леоніда Кожари правоохоронці спочатку кваліфікували як самогубство. Тоді поліція зазначала, що Сергій Старицький загинув від пострілу в голову, а пістолет, що належав Леоніду Кожарі, був затиснутий в руці померлого. Господарі ж нібито займались хатніми справами і не були присутні при загибелі Старицького.

Проте наразі поліція Київської області повідомляє, що версія про самогубство більше не розглядається. Смерть підприємця розслідується як вбивство – умисне чи ні, слідство з’ясовує.

Відомо, що в будинку Кожари в селищі Чайки під Києвом на той момент перебувало троє – Леонід Кожара, його жінка і гість, Сергій Старицький.

“Усі троє вживали алкогольні напої. Зі слів жінки, вона перебувала в іншій кімнаті, коли гість вистрілив собі в голову із пістолета господаря,- повідомляє Національна поліції Київської області, – На цей час правоохоронці отримали дані, які дають підстави припускати, що чоловік міг не сам покінчити із життям”.

Слідчі проводять ряд експертиз, за результатами яких будуть зроблені висновки.

Про те, що Старийцький не міг накласти на себе руки, написав в Фейсбук його друг Володимир Костерін:

“Прошу ЗМІ не поширювати чутки про його самогубство. Бо це неправда. Інформація, що поступає від експертів інша, стріляли з відстані 3-5 метрів. Знав Сергія десятки років, його цілеспрямованість, характер та активність завжди позитивно заряджали оточуючих. Він мав багато планів з розвитку бізнесу та нових проєктів”, – зазначив Костерін.

Леонід Кожара, ексміністр МЗС України

Нагадаємо, 56-річний Сергій Старицький загинув в селі Чайки в ніч на 22 лютого. Постріл був зроблений з пістолета Jericho 941, що зареєстрований на Леоніда Кожару, який очолював Міністерство закордонних справ за часів президентства Януковича.

Сергій Старицький

В різні часи Сергій Старицький був директором телекомпанії “Тоніс” , головою правління телеканалу “Інтер”, займав посаду гендиректора компанії «Перехід- Медіа»  і опікувався хокейним  клубом «Сокіл». З 2007 року керував рекламною компанією Atlantic Group.

Читайте також:

Крадіжки, наркотики, мінування, самогубство: за рік в столичному метро сталось 806 злочинів

Впіймали злодія, який викрав з банківського сейфу на Печерську понад 300 тисяч (відео)

До 6 років за невдалий жарт: киянка «замінувала» нічний клуб на Дмитрівській

Популярні новини зараз

16-річного Максима, що загинув на станції фунікулера через конфлікт з працівником УДО, поховали на Берковецькому кладовищі

На війні загинув пілот Мі-8, Віталій Пляка, що прорвався в оточений Маріуполь та зміг повернутись

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Обурився, що розірвала стосунки та почала зустрічатись з іншим — в Києві затримано чоловіка, що спалив двері колишній

Показати ще