Слідчі поліції Києва оголосили киянці про підозру за неправдиве повідомлення про замінування нічного клубу. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

«До чергової частини поліції Києва зателефонувала жінка та повідомила, що будівля на вулиці Дмитрівській замінована. Оперативний черговий негайно направив за вказаною адресою слідчо-оперативну групу, вибухотехніків та кінологів зі службовими собаками», – йдеться в повідомленні.

Поліцейські евакуювали із нічного клубу близько 150 відвідувачів, ретельно оглянули приміщення нічного клубу й прилеглу територію та жодних небезпечних предметів чи речовин не виявили.

Співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції встановили, що повідомила про псевдомінування киянка, 1979 року народження. Її затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України», – повідомляє пресслужба поліції.

Киянці повідомили про підозру у скоєнні злочину, за який передбачено до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, Хотіли пожартувати: в Києві школярки «замінували» дві школи

Читайте також:

Крадіжки, наркотики, мінування, самогубство: за рік в столичному метро сталось 806 злочинів

У Києві затримано підозрюваного у «замінуванні» КМДА