На засіданні постійної комісії Київради з питань екологічної політики погодили створення першої черги спортивно-рекреаційного парку відпочинку загальноміського значення «Микільська Слобідка» у Дніпровському районі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Київської міської ради, голова постійної комісії з питань екологічної політики Костянтин Яловий, інформує Хрещатик.News

«Довгоочікувана подія – парку «Микільська Слобідка» бути! Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань екологічної політики погодили ініціативу громади щодо створення першої черги спортивно-рекреаційного парку відпочинку загальноміського значення «Микільська Слобідка», – написав Костянтин Яловий.

Громада Дніпровського району майже 15 років виборює створення парку «Микільська Слобідка», а багато робіт по благоустрою території здійснила самостійно.

«Кияни чекали на цю подію понад 15 років. За створення парку зібрали близько 3 тисяч підписів. А на території зеленої зони жителі самі провели прибирання та благоустрій, облаштували пляж та висадили 100 дерев», – зазначив Костянтин Яловий.

Парк, розміром 10 гектарів, буде розміщуватись між Микільсько-Слобідською вулицею та Броварським проспектом.

«Парк розташується на території у 10 гектарів між вулицею Микільсько-Слобідською та Броварським проспектом на березі Дніпра і стане ще одним чудовим місцем для відпочинку киян», – додав Костянтин Яловий.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва облаштують п’ять нових скверів.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

8,5 мільйонів рослин вирощують за один сезон у київських теплицях

В Києві показали, як безпечно утилізують використані маски та рукавички

У Києві створять 10 зелених зон: найбільше в Голосіївському районі

Популярні новини зараз

Аеропорт "Київ" знаходиться у абсолютно непридатному, з точки зору військових, для використання стані - Голова Ради директорів

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Ректора КНУ Бугрова вимагають звільнити — скандальні закупівлі урвали терпець, створено петицію

Вакарчук присвятив пісню кримським татарам

Показати ще