У турецькому місті Ізмір через 65 годин після руйнівного землетрусу з-під завалів одного з житлових будинків вдалося витягти 3-річну Еліф Перінчек, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на сайт UNN.

Рідні дівчинки Еліф назвали цю подію дивом.

Дитина стала 106-м жителем заходу Туреччини, яку витягнули рятувальниками з-під завалів. Дівчинка знаходиться в одній з місцевих лікарень.

Очільник управління із запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій при уряді Туреччини (AFAD) Мехмет Гюллюоглу висловив радість з приводу порятунку дитини.

Ще дівчинка і пес

Раніше сьогодні з-під завалів витягли 14-річну Іділь Ширін.

Також з-під завалів одного із зруйнованих будинків в понеділок визволили собаку на прізвисько “Арес”, який знаходився під завалами впродовж 65 годин. Собаку передадуть господареві після лікування.

Станом на ранок 2 листопада, кількість жертв землетрусу магнітудою 6,6 в турецькому Ізмірі становить 79 осіб. Пошуково-рятувальні роботи тривають на завалах восьми житлових будинків.

Нагадаємо, Потужний землетрус, магнітудою 7 балів, сколихнув грецький острів Самос і викликав масштабні руйнування в турецькому Ізмірі.

Читайте також:

Війна на Кавказі перекинеться на територію Росії і Туреччини – Bloomberg

Турки незабаром стоятимуть під Віднем: прем’єр Вірменії про війну у Карабасі