На полях засідання у форматі “Рамштайн” у п’ятницю зустрілися учасники “танкової коаліції”, підписано протокол про наміри щодо створення в Польщі Центру технічного обслуговування танків Leopard 2.

Про перші підсумки чергового засідання партнерів, повідомив в Twitter міністр оборони України Олексій Резніков, пише “Главред”.

“Відбулася зустріч “танкової коаліції”. Вдячний німецьким та польським колегам Борису Пісторіусу та Маріушу Блащаку за їхню непохитну підтримку України. Сьогодні ми підписали протокол про наміри щодо створення в Польщі центру технічного обслуговування основних бойових танків Leopard 2 України. Це сприятиме зміцненню нашої співпраці та можливостей українських захисників”, — написав Резніков.

Міністр заявив, що сформований спільними зусиллями “броньований кулак” зупинить агресію терористичного режиму проти Європи і всього вільного світу.

“Українські солдати вміло захищають свою країну. Сучасні західні технології приведуть до поразки Москви. Чим раніше це станеться, тим швидше настане мир”, — додав Резніков.