Багато військовослужбовців-самбістів наразі перебувають на передовій, захищаючи нашу землю від російської агресії. Про це розповідає Армія-Інформ.

Серед них — ті, хто виконує спеціальні (бойові) завдання безпосередньо на лінії фронту. Цей турнір присвячений саме їм та тим захисникам, які віддали своє життя в боях з російськими окупантами.

Організація турніру на честь героїв ССО стала можливою завдяки співпраці Національної федерації самбо України та Міністерства оборони України. Серед почесних гостей змагань — командири бойових бригад та військовослужбовці різних видів та родів ЗСУ: Сил Спеціальних операцій, Десантно-штурмових військ, Сухопутних військ, а також представники інших підрозділів Сил безпеки та оборони України. Безпосередньо самі поєдинки відбувалися в трьох вікових категоріях: підлітки (12–14 років), кадети (14–16 років), юнаки і дівчата (16–18 років).

У межах програми змагань відбулися титульні поєдинки з бойового самбо «Битва міжніх», де представники різних силових відомств демонстрували свою майстерність та вміння боротися зі своїм супротивником.

Цей спортивний захід є свідченням того, що молодь розуміє важливість захисту країни. Молоді спортсмени виступають на змаганнях, віддають належну шану і підтримку військовим, які нині на передовій. І найголовніше, вони готові стати в майбутньому гідними спадкоємцями наших захисників і надалі за необхідності боронити незалежність України

Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ бригадний генерал Віктор Хоренко у своєму виступі побажав учасникам змагань успіху та перемог. Переможців змагань було нагороджено кубками, медалями та грамотами.

Читайте також: У Києві відбувся турнір з мініфутболу памʼяті азовця Олександра Гряника