Ватажок терористичної організації “Вагнер” Євген Пригожин звинуватив російське Міноборони у смерті своїх найманців, яких ліквідували в боях на Бахмутському напрямку.

Про це пише “Мета”.

На його думку, військова еліта росії їсть із золотого посуду і відправляє дітей в ОАЕ, а в цей час бойовики помирають у війні проти України.

Він стверджує, що група росіян загинула, бо їм банально не вистачило боєприпасів.

При цьому, військове відомство країни-терористки, за словами Пригожина, до ранку 22 лютого так і не надіслало нові патрони і снаряди.

“Боєприпаси раніше нам видавали формально — на якісь військові підрозділи, які, типу, замість нас беруть Бахмут. Але крім нас там нікого немає”.

Щоб не бути голослівним, лідер злочинної організації опублікував підтвердження своїм заявам. На фотографії видно партію зі знищених Силами оборони окупантів.

Їх склали біля лісопосадки просто на відкритому повітрі. Деякі з них оголені. Пригожин не уточнив, куди подівся одяг із мертвих найманців.

Ба більше, він показав заявку на денну і десятиденну норму боєприпасів, яку зажадав у генерального штабу країни-агресорки.

Конкретні назви приховані, але видно, що найманцям потрібні десятки тисяч для так званого “просування і взяття”. Поки ж замість цього росіяни продовжують гинути.

Генштаб ЗСУ повідомив про успішну ліквідацію вже понад 145 тисяч найманців, які їдуть в Україну на вірну смерть.