Прокуратурою повідомлено про підозру завідувачу сектору містобудування та архітектури – головному архітектору Києво-Святошинської районної державної адміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України, тобто у складанні, видачі службовою особою свідомо неправдивого офіційного документу. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

«Встановлено, що вказана особа, перебуваючи на посаді начальника відділу містобудування та архітектури Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області, склала та видала завдання щодо внесення змін до «Детального плану території житлового масиву в с. Петрівське» (на даний час – с. Святопетрівське), у яке внесла свідомо неправдиві відомості», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у разі доведення вини, головному архітектору Києво-Святошинського району загрожує покарання у виді штрафу до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3-х років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Прикривались ділянками для бійців АТО: викрито аферу з розкраданням землі під Києвом

Читайте також:

Посадовців Київтеплоенерго підозрюють у розкраданні 1,7 млн гривень

Депутата облради з подільниками затримали через вимагання грошей, насильство та викрадення людей