Столичні слідчі оголосили про підозру групі осіб, які вимагали від представників суб’єктів господарювання 860 тисяч доларів США. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що злочинну діяльність зловмисників, правоохоронці документували протягом року.

Наразі затримано шістьох зловмисників, серед яких депутат обласної ради, які вимагали 860 000 доларів США від двох підприємців, застосовуючи задля цього погрози, насильство до членів їх сімей, знищення та заволодіння майном, а також застосовуючи насильство, небезпечне для життя та здоров’я та позбавлення волі людей.

«Працівниками слідчого управління столичної поліції спільно з працівниками спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління Служби безпеки України у місті Києві та Київській області та під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва викрито групу осіб, що вимагали гроші від двох представників суб’єктів господарювання. Зловмисники намагалися заволодіти 860 000 доларів США шляхом погроз застосування насильства відносно членів їх сімей, знищення та заволодіння майном, а також із застосуванням насильства, небезпечного для життя та здоров’я та позбавлення волі.

Повідомляється, що зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Секретарку Держслужби морського та річкового транспорту України спіймали на хабарі

Читайте також:

НАБУ спіймало на хабарі керівника департаменту Офісу Президента

У столиці викрили мережу борделів, які створив колишній міліціонер (відео)