12 листопада 2019 року детективами Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів САП викрито учасників злочинної групи, серед яких – працівниця Офісу Президента України, за підозрою в отриманні неправомірної вигоди. Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП).

Як зазначається, під час негласних слідчих розшукових дій задокументовано факт вимагання з фізичної особи 300 тис. доларів США неправомірної вигоди за сприяння у призначенні на керівну посаду до НАК «Нафтогаз України».

Одразу після одержання першого траншу хабара у сумі 150 тисяч доларів керівницю одного з Головних департаментів Офісу Президента України, а також її спільницю – ексзаступницю Міністра культури України (2011 р.) та інших учасників угруповання, затримано відповідно до ст. 208 КПК України.

В Офісі Володимира Зеленського підтвердили затримання своєї працівниці та наголосили, що для Президента немає «своїх» і «чужих», а корупція має бути знищена.

«Сьогодні співробітники НАБУ затримали керівника одного з головних департаментів Офісу Президента України.

Ця особа працювала у різних відділах Адміністрації Президента з 2005 року.

Для Глави держави немає «своїх» і «чужих». Корупція має бути викоренена: що вища посада корупціонера, то небезпечніші для держави зловживання з його боку», – повідомляє пресслужба Президента України.

Як повідомляє «Українська правда», з посиланням на джерело в Офісі Президента, затримали за підозрою у шахрайстві директорку департаменту забезпечення доступу до публічної інформації в Офісі президента Світлану Кондзелю та ексзаступницю Міністра культури Вікторію Лісничу.

Нагадаємо, Слуги народу збираються лiквiдувати корупцiю в мiстобудуваннi до кiнця року

Читайте також:

Рішення оскарженню не підлягає. Насірова судитиме Антикорупційний суд

Ігор Луценко допомогатиме Кличку боротися з корупцією в Києві

Агентство з питань запобігання корупції оприлюднило декларації військових прокурорів

Популярні новини зараз

У Солом'янському районі уточнили, що падіння уламків ракет відбулось не на багатоповерхівку, а у приватний сектор

Уламки російських ракет впали у двох районах столиці - КМВА

Обвал Дегтярівського мосту — аналогічні балки використовувались на Київщині, експертна комісія розбиратиметься

Вакарчук присвятив пісню кримським татарам

Показати ще