Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо під час зустрічі у Торонто шукатимуть способи збільшити кількість робочих місць.

“Канада й Україна поділяють глибоку історичну дружбу, збудовану на спільних цінностях й міцних міжособистісних зв’язках. З нетерпінням очікую на зустріч із Президентом Зеленським, під час якої підтверджу прихильність Канади народу України та обговорю шляхи поглиблення економічного партнерства та створення хороших робочих місць для середнього класу у обох державах”, – заявивТрюдо анонсуючи переговори.

Під час перемовин також обговорять “зусилля України у реформуванні на шляху до євроатлантичної інтеграції та безпекова ситуація в регіоні”, передає Укрінформ.

Зеленський перебуватиме із візитом в Канаді з 1 по 3 липня. Він візьме участь у конференції з питань реформ в Україні, яка пройде у Торонто, і проведе ряд дво- та багатостронніх зустрічей.

Президент України Володимир Зеленський розчарований рішенням ПАРЄ затвердити без обмежень повноваження делегації Російської Федерації. Він зазначив, що намагався переконати пана Макрона та пані Меркель, що повернення російської делегації до ПАРЄ можливе лише після того, як Росія виконає принципові вимоги Асамблеї.