Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук заявив, що команда Володимира Зеленського розробила план дій на 100 днів.

“План дій на 100 днів у нас є. Але кожен день приносить несподіванки, через які доводиться вносити корективи. Фундаментальні цілі на 100 днів – від реформування діяльності президента як інституції, запуск процесу комплексного аудиту держави до внесення конкретних законопроектів щодо питань судової системи, антикорупційної політики”, – розповів Стефанчук у інтерв’ю РБК-Україна.

За його словами, в українській політиці “президент нагадує шахового короля – фігура дуже важлива, але ходить тільки на одну клітинку”.

“За нинішніх умов – це особливо справедливо. А з осені ми вже зможемо взяти всю повноту відповідальності за ситуацію в країні, показати конкретну програму дій”, – зазначив Стефанчук.

Президент Володимир Зеленський має втрутитися у ситуацію, яка складається між українськими православними церквами. Про це його просять учасники Форуму української інтелігенції “За Українську православну церкву! За Київський патріархат”.