Запровадження комендантської години в нічний час дозволить уникнути мародерства. Так  в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна” заявив начальник Головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко, повідомляє Хрещатик.New.

Хоча Андрій Крищенко повідомив, що криміногенна ситуація в столиці поки що не погіршилася у зв’язку з карантином, який був введений. Проте в такий час, як правило, відбувається зростання злочинності.

“Оскільки підприємства та магазини закриті, злочинці можуть скористатися цим, може розпочатися мародерство. І ось тут би стала у нагоді заборона виходу на вулицю в нічний час”, – зазначив головний поліцейський Києва.

Наразі в столиці встановлений режим надзвичайної ситуації, проте обговорюється можливість введення надзвичайного стану, який значно обмежить права громадян і посилить повноваження влади.

Нагадаємо, з 25 березня в столиці посилили карантинні обмеження: ввели нові правила для відвідувачів аптек та магазинів, запровадили обов’язковий “масочний режим” та заборонили торгівлю їжею та напоями на винос.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Під час карантину ліки дозволили доставляти поштою

МОЗ вимагає ввести надзвичайний стан