Сьогодні, 14 січня, в мережі з'явилось відео частково затопленого укриття в місті Києві. У районній адміністрації заявили, що усунули наслідки, утім у Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості це заперечують.

Про затоплення повідомили в державній адміністрації Солом'янського району Києва.

Там зазначили, що це сталося в одному з укриттів на вулиці Метробудівській. Його спричинила аварія на дворовій каналізаційній мережі.

В адміністрації також заявили, що каналізацію вже прочистили, а з укриття викачали воду. Наразі там начебто ведеться прибирання.

Утім заступник голови Мінстратегпрому Тимур Ткаченко, який приїхав у затоплене укриття, розповів, що вода там досі стоїть і жодного працівника «Київводоканалу» на місці немає.

Хоча, за його словами, заявку на усунення наслідків аварії вже закрили.

У приміщенні укриття на вулиці Метробудівській в Соломʼянському районі столиці 13 січня аварійна бригада «Київводоканалу» усунула засмічення каналізації. Наразі в укритті відсутня вода, а керуючій компанії направлена заявка на здійснення санітарної обробки.

Ворог може завдати удар будь-якої миті, а люди не зможуть скористатись укриттям після капітального ремонту. Він заявив, що з цим розбиратимуться правоохоронні органи, і закликав привести укриття в належний стан якнайшвидше.

Раніше повідомлялось, що у справі про загибель людей біля укриття, суд Києва почав розгляд справи сторожа Мошкіна.

Популярні новини зараз

Підозрюваного у вбивстві підлітка на станції фунікулеру, що зараз перебуває у СІЗО, можуть випустити

Планували операцію, однак чоловік відмовившись та вийшовши на вулицю ледь не загинув — що сталось у Києві?

У Дарницькому районі Києва освятили новий храм ПЦУ

У Києві з 9 грудня не ходитиме метро з Теремків до Деміївської — попередньо найближчі 6 місяців

Показати ще