Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Наступні 10 років рецидивіст проведе за ґратами.

"У квітні цього року правоохоронці отримали повідомлення про смерть чоловіка у квартирі на вулиці Кирилівській. На місці події поліцейські виявили тіло киянина, 1964 року народження, із слідами насильницької смерті. Поруч із загиблим перебувала його співмешканка, яка повідомила, що разом з потерпілим вживали алкоголь та між ними розпочалась сварка, а згодом і бійка. Жінка у вікно побачила знайомого та покликала на допомогу. Зловмисник, увійшовши в оселю, з кулаками накинувся на співмешканця потерпілої та завдав йому численних ушкоджень"

Згідно з висновком судово-медичного експерта, смерть потерпілого настала внаслідок множинних переломів ребер із ушкодженням внутрішніх органів, що призвело до шоку та легенево-серцевої недостатності.

Зловмисника, 54-річного мешканця столиці, затримали та повідомили йому про підозру в нанесені умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть людини. Суд врахував низку обтяжувальних обставин, зокрема те, що обвинувачений двічі судимий за аналогічні злочини і на момент вчинення був п’яним, та призначив максимальне покарання у вигляді десяти років позбавлення волі.

Раніше Хрещатик писав: Нардепи від "Слуги народу" Дмитрук та Куницький побили хлопця в центрі Києва