Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на відео з соцмереж.

"Я стояв на вулиці, Дмитрук і Куницький почали мене знімати. Почали мене штовхати, говорити всяку гидоту на телефон, що я там щось виконую або десь працюю. Почалася штовханина. Я вихопив телефон, але одразу віддав. Вони мене почали бити вдвох. Один мене завалив, а Дмитрук мене почав бити"

У коментарі "Новини Live" Дмитрук розповів:

"Ми з Олександром Куницьким прибули в бізнес-центр "Протасов" для перевірки роботи шахрайського кол-центру. Прибувши на місце, ми побачили, як близько 50 осіб тікають з цього шахрайського кол-центру. Після цього ми почали йти далі по вулиці, де був спеціально виставлений молодий чоловік, якого ви бачили на відео".

На місце викликали поліцію, потерпілому надали медичну допомогу. За словами Дмитрука, хлопець - підставна особа. Під час минулої перевірки цього кол-центру він, нібито, намагався спровокувати народних депутатів.

"Він почав нам дуже погані слова говорити, матюкатися в нашу сторону, обзивати нас. І почав підходити все ближче. Ми представилися, показали посвідчення народних депутатів і мій колега Олександр почав його знімати на відео. Його це дуже обурило, він почав до нас підходити, махати руками і ногами. Після цього він вихопив телефон з рук у Олександра, вкрав фактично, і почав з ним тікати"

Також він заявив, що у руках хлопця був ніж, з яким він почав бігти на нардепа.

"Зіткнувся зі мною і разом зі мною впав на землю з цим ножем. Ми почали просити у охорони, щоб вони викликали поліцію, приїхала поліція, в цього хлопця забрали ніж. ... Ми написали (заяву.) щодо нападу на народних депутатів і те, що він забрав телефон і намагався з ним втекти. Я вважаю, що ціль була саме забрати телефон Олександра з матеріалами, які ми зняли"

Чекаємо на об'єктивне розслідування від правоохоронних органів, які встановлять хто був провокатором, а хто перевищив службові повноваження.

Читайте також: У Києві поліцейські затримали двох правопорушників, які побили 19-річного хлопця

Популярні новини зараз

До київських ТЦК СП вже доставлено понад 2300 ухилянтів — ЗМІ

У Києві та області введені відключення електроенергії

У Києві на пенсіонерку, що несла квіти до Вічного вогню у забороненій в Україні формі СРСР, склали протокол

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Показати ще