Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Попередня причина аварії - один з водіїв-учасників виїхав на зустрічну смугу. Він затриманий, за скоєне йому загрожує покарання - до десяти років позбавлення волі. Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 15 жовтня, о 9.15 на автодорозі «Трускавець-Львів» неподалік міста Трускавець.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Тойота Ленд Крузер» під керуванням 43-річного жителя Києва та «Фольксваген Кадді», за кермом якого перебував мешканець міста Рава-Руська віком 56 років. Внаслідок зіткнення водій «Фольксвагена» та двоє його пасажирок від отриманих травм померли на місці події. Ще четверо осіб - пасажир та двоє пасажирок «Фольксвагена», а також пасажирка «Тойоти» отримали тілесні ушкодження. Їх діагнози уточнюють медики.

Попередньо встановлено, що причиною зіткнення стало те, що водій «Тойоти» виїхав на смугу зустрічного руху. Він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 ККУ. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: У Святошинському районі сталась смертельна ДТП - загинуло двоє людей