Творче об'єднання громадських організацій та благодійних фондів — "Українська Посмішка", "Вік Щастя", "Дивна Україна", "Україна — це Я" допомагають створити "Крила Янгола" від всесвітньовідомої американської художниці - Колетт Міллер. Про це повідомляє ТиКиїв.

Її "крила" прикрашають нетрі Кенії та Міжнародний лондонський аеропорт "Гітроу", табір біженців та вишукану стіну сучасного маєтку у Франції, Всесвітній торговий центр-меморіальний комплекс пам'яті жертв 11 вересня у Нью-Йорку та міст у Гарлемі.

Частиною глобального проєкту Колетт Міллер "Янгольські Крила" буде також артоб'єкт у Києві. Він стане символом підтримки, глибокого співчуття Україні та засудження збройної агресії росії.

Мій головний намір — зануритися в розкішний гобелен української культури, історії та джерел одвічної любові українців до свободи. Я прагну познайомитися з людьми, перейняти їх досвід та зрозуміти саму суть їхньої сили та духу спільноти. І, звісно, я дуже хочу залишити після себе власний витвір мистецтва — пару янгольських крил — як невеликий подарунок народу України. Сподіваюся, що навіть на мить українці зможуть знайти розраду та натхнення в цьому символі надії та єдності

У Дніпрі американська художниця Колетт Міллер створила мурал Крила Янгола

Подія зі створення муралу відбудеться вже завтра, 5 жовтня, о 18:00 на Арсенальній площі. У перфомансі також візьмуть участь композитор Роман Загороднюк, гурт "Кам'яний гість" та ведучий заходу — головний редактор журналу "ВСЕСВІТ" Дмитро Дроздовський.

Раніше повідомлялось, що відомі американські волонтери створили нові мурали в Бучі.