Цей тиждень обіцяє бути напруженим – Марс – планета дії та ініціативи з 10 вересня  переходить у фазу ретроградного руху. В цей період сповільнюються процеси у всіх сферах нашого життя. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News.

На період ретроградного Марсу, а це – до 14 листопада, краще відкласти всі нові починання. Краще продовжувати втілювати в життя гарно перевірені проєкти та продовжувати старі справи. Для нових починань ще буде більш сприятливий час.

Реалізувати задумки швидко не вийде, у цей період все трохи завмирає, уповільнюється, виникають перешкоди навіть там, де ви не очікуєте.

Наразі період високої емоційності та знервованості, який супроводжується неуважністю і дратівливістю, занепадом сил. Будьте обережні з висловленнями, тримайте себе в руках а емоції під контролем.

Перш ніж прийняти будь-яке рішення, варто гарно звісити усі «за» та «проти».

ОВЕН (21.03-20.04). Робота на цьому тижні буде даватись вам насилу. Зірки застерігають бути більш лояльним та гнучким, не вступати в суперечки з керівництвом та відкласти усі починання на більш сприятливий час.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Не падайте духом та зберігайте рівновагу. Емоційні «гойдалки»  на цьому тижні допоможуть подолати рідні та друзі.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Сприятливий період налагоджування ділових відносин. Заряду вашої енергії  вистачить для підтримки близьких людей.

РАК (22.06-23.07). Будьте особливо уважними, перш ніж підписати важливі папери — уважно все перевіряйте та уточнюйте. Довіряйте своїй інтуїції як ніколи. Не тікайте від проблем – впевненість у власних силах та відповідальність допоможуть подолати важкий період.

ЛЕВ (24.07-23.08). Уникайте будь-яких конфліктів – наладити стосунки буде дуже важко. В любовній сфері можливі несподіванки та зустріч з людиною із минулого.

ДІВА (24.08-23.09). Будьте дуже уважні на перемовинах та при любих розмовах – як на роботі, так і вдома, щоб не наобіцяти більше, ніж ви спроможні виконати. Остерігайтесь непродуманих витрат. Не чіпляйтесь до рідних по дрібницям – їм зараз теж непросто.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не розказуйте нікому о своїх планах, тримайте рот на замку – любу інформацію можуть використати проти вас. Не долучайтесь до чужих суперечок та інтриг. Не розкачуйте човен сімейної гармонії – для підозр немає підстав.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Сконцентруйтесь на подальших діях та корегуванні цілей. Нового не починайте, краще перегляньте методи підходу до справ, не дозволяйте надлишковій емоційності зруйнувати  відносини з коханою людиною.

Популярні новини зараз

У Києві прощаються із українським письменником та видавцем Дмитром Капрановим

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

У Київраді чотири нові депутати — депутата-втікача Трубіцина і підозрювану у ДТП Ар'єву замінили екс-очільниця МОЗ та депутат-багач від БПП

Вакарчук присвятив пісню кримським татарам

Показати ще

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Інтуїція на цьому тижні вас не підведе – слухайте її підказки та досягнете успіху на роботі та в навчанні. Для приборкання емоцій займіться улюбленим хобі.

КОЗОРІГ (22.12-20.01). Не приймайте кардинальних рішень та не рубіть з плеча. Прислухайтесь до думки близьких, будьте уважнішими до рідних. У бізнесі та кар’єрі опирайтеся тільки на тих, кому довіряєте.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Гарний час підкорегувати плани на майбутнє, порадитись з близькими людьми. Намагайтесь не нав`язувати свої думки оточуючим – люди мають право на своє бачення світу.

РИБИ (20.02-20.03). Не впадайте в депресію та відчай – використовуйте  свої знання та навички, їх гідно оцінять колеги та партнери, вони стануть вашим “козирем” у пошуках нової роботи.

Нагадаємо, у неділю та понеділок столицю накриє спека, а потім очікується похолодання

Читайте також:

Великий парад планет та місячне затемнення: що обов`язково треба зробити

Кияни зможуть побачити магічне кільцеве сонячне затемнення