4 липня відбудеться рідкісне астрономічне явище – Великий парад планет, тобто – повний. Про це повідомляє сайт  Хрещатик.news.

В одному ряду, по один бік від Сонця, вишикуються всі 9 планет Сонячної системи:  Меркурій, Венера, Земля, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун і Плутон.

Такі астрономічні події трапляються не часто, подібний парад спостерігався у 1982 році. Наступні очікується у 2161 і 2492 роках.

Великий парад планет – це дуже красиве та закономірне явище. Завдяки йому вчені мають змогу проводити дослідження віддалених планет.

У астрологів є свої поради щодо поведінки людей в ці, непрості, з їхньої точки зору, дні. Так, прислухайтесь до порад, які дає астропсихолог Олена Кундурі.

Поради астролога на 4 липня, коли відбудеться парад планет:

  • Енергетично це дуже сильний день, дуже вірно буде з самого ранку зарядитись енергією, яку дає сама природа в цей день. Тому дуже добре буде зустріти світанок, особливо на природі (чи вийти на балкон): протягнути руки до сонця, відчути його тепло, силу, та провести через себе його світло. А ще важливо – в цю мить “підзарядки від сонячної батареї” загадати бажання.
  • Якщо є можливість, проведіть цей день на природі, особливо корисно – біля води.
  • Це час дуже добрий для концентрації сил, для ривка в любій справі. Якщо ви щось задумали, але не можете на це ніяк зважитись, зробіть перший крок, хоч маленький.
  • Наповніть свій дім яскравими барвами – це може бути, наприклад, букет з квітів жовтого, червоного, помаранчевого кольору.
  • Загадуйте бажання, візуалізуйте, медитуйте – це все буде мати сильну підтримку Всесвіту. Зробіть в цей день карту бажань, або оберіг для дома чи для себе, власноруч.
  • Не допускайте негативних думок, очищуйте їх, не бажайте нікому зла – інакше увесь негатив дуже швидко повернеться.
  • Не розповідайте нікому про свої задуми та плани, тримайте їх у секреті.
  • Діти, які народились під час параду планет, або яких зачали в цей день, будуть особливі – наділені дуже високою інтуїцією, з цікавою долею та яскравими здібностями.
  • Зустрічі в цей день – непрості. Звертайте увагу на людей, які зустрінуться вам у цей день. Скоріш за все, вони зіграють важливу роль у вашій долі надалі.

5 липня, місячне затемнення:

  • В цей день самопочуття може погіршитись, емоції зашкалювати, напруга зростати. Краще в цей день не з`ясовувати відносини, а відкласти це на тиждень, а краще – на два, після затемнення. Затемнення виявляє наші проблеми та слабкі місця, але не вирішує їх. Тому «розборки» з рідними чи начальством краще відкласти.
  • Місячне затемнення висвітлює наші таланти. Тому зверніть увагу – до чого в цей день вас тягне – малювати, робити масаж, або завести блог чи пошити нову сукню – можливо це саме те, що може круто змінити ваше життя та почне приносити гарний дохід. Зараз самий час перетворити своє хобі на професію.
  • В цей день краще не починати нових важливих справ, не підписувати важливі документи. Розпочинати нові справи (як, наприклад, вихід на нову роботу), підписувати важливі документи (наприклад, на оформлення квартири), краще через тиждень після затемнення.

В такі дні – енергетично важливі для Всесвіту – люди знаходяться під великим емоційним впливом, можуть бути емоційні гойдалки, зміни настрою, загострення душевних проблем. Тому стримуйте себе, не відповідайте грубістю на грубість. Якщо відчуваєте, що накопичилось багато негативу, вийдіть на природу та «прокричитесь», або проведіть медитацію, включіть голосно музику та потанцюйте – це дуже гарно знімає напругу.

І ще астролог додала, що не слід довіряти інформації, якої зараз дуже багато розповсюджується – нібито парад планет – це дуже страшна подія, яка для людства несе виключно негатив, катастрофи, смерті та інші страшні негаразди… Не треба залякувати себе та інших та довіряти подібним “страшилкам”.

Ніяких магнітних та гравітаційних змін під час параду планет не буде, у Всесвіті все буде спокійно.

Все починається від самої людини – що людина відпускає у Всесвіт, те й повертається до неї, як магніт. Тому намагаємось випромінювати добро та позитив.

Нагадаємо, кияни могли побачити магічне кільцеве сонячне затемнення

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Популярні новини зараз

На Київщині затримали «крота» російської розвідки, який під виглядом капелана намагався шпигувати за українськими десантниками

Рятувальники використали безпілотну техніку з тепловізорами, аби перевірити київські ліси на наявність пожеж

Внаслідок обстрілу Академії імені Бойчука було знищено мистецькі роботи за 80 років

У Солом'янському районі уточнили, що падіння уламків ракет відбулось не на багатоповерхівку, а у приватний сектор

Показати ще

Читайте також:

+32: у найближчі дні столицю спопелятиме спека

Над Києвом бачили хмару, схожу на атомний гриб: ДСНС пояснило явище