Звичайно, затемнення можна буде побачити, якщо небо столиці не буде затягнуте хмарами. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Так, кільцеве сонячне затемнення у червні 2020 року збігається із другою важливою датою року – днем літнього сонцестояння – днем, який наші предки дуже шанували та вважали, що саме 21 червня спостерігається найвищий розквіт усіх сил природи.

Тому, на думку астрологів, затемнення 21 червня є важливим, унікальним та надзвичайним.

Кільцеве затемнення буває не часто – всього кілька разів на 100 років. Це затемнення, під час якого місяць знаходиться між землею та сонцем та повністю закриває собою сонячний диск.

Тож, 21 червня на небі можна буде побачити “чорне сонце” – чорний диск, від якого в усі боки розходяться сонячні проміні.

Астрологи застерігають – таке явище, як затемнення, може дуже сильно впливати на емоційний стан людини та відчуватись вже за кілька днів до, та кілька днів після затемнення.

Людина може бути роздратованою, млявою, відчувати різки емоційні спади, або навпаки – підйоми,  спостерігається висока ймовірність виникнення сварок та непорозумінь, висока вірогідність аварійних станів на автошляхах.

Тому радять – будьте більш уважнішими у відносинах із близькими, на дорогах – більш обережнішими, намагайтесь не з’ясовувати стосунки, а важливі справи краще перенесіть на інші дні.

Нагадаємо, у ботсаду Києва квітнуть рідкісні троянди і рододендрони

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

В самому центрі Києва з`явились величезні звірі з квітів (фото, відео)

Від Арки до Труханова: столиця шукає інвестора для канатної переправи через Дніпро

Популярні новини зараз

Під час тривоги на Київщині ворог завдав удару по об'єкту критичної інфраструктури - ОВА

16-річного Максима, що загинув на станції фунікулера через конфлікт з працівником УДО, поховали на Берковецькому кладовищі

Селекціонер з Київщини вивів сорт банана, який можна вирощувати на підвіконні

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Показати ще