У 88-річного рівнянина, який проживає на вулиці Можайського, недавно померла дружина, а діти давно не навідують. Дідусь зателефонував до поліції, бо йому не мав за що купити поїсти. Правоохоронці одразу відреагували на виклик дідуся. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу патрульної поліції у Рівненській області.

«До поліції надходять різні виклики, і переважно стосуються правопорядку, але один сьогодні був незвичайним.

— Мені треба допомога поліції! — таке прохання надійшло патрульним близько 11-ї ранку. Екіпаж вирушив на вулицю Можайського і за вказаною адресою їх зустрів чоловік поважного віку. Рівнянин розповів, що його дружина недавно померла, діти відмовились і давно не навідують, а грошей на харчування немає. Єдиний, хто інколи допомагає з продуктами — це сусідка.

— Допоможіть мені, — 88-річний чоловік не приховував хвилювання. Мені нема за що купити їжі…», – розповідають поліцейські.

Вони додали, що одразу поїхали до магазину та купили все, що замовив дідусь.

Правоохоронці зв’язались з соціальними службами, щоби ті надалі допомагали чоловіку.

Патрульна поліцейська Іванна Бояківська написала у Facebook, що патрульні взяли ситуацію із дідусем під контроль, наразі він має їжу та необхідні ліки.

«Так от, доповідаю: дідусь наразі має що їсти, в хаті прибрано, ліки є, тримається більш-менш, поговорити любить, але поратися біля плити — ні. Тож підкріпити іноді старенького порцією гарячих страв — не завадить. З рештою, з допомогою небайдужих звісно, справляється.

Повідомлені відповідні органи і служби, залучені громадські організації, які пообіцяли допомагати. Ситуацію надалі тримаємо на контролі.

Збір речей чи продуктів не організовуємо. Надалі будемо слідкувати за потребами дідуся, в разі чого — повідомлятимемо про найактуальніші», – написала вона.

Нагадаємо, у Києві затримали злодійок, які в онкоцентрі вкрали у жінки 21 тисячу гривень (відео)

Читайте також:

Не пропустіть сезон: 6 корисних властивостей дині для здоров`я та краси

Популярні новини зараз

На Київщині затримали «крота» російської розвідки, який під виглядом капелана намагався шпигувати за українськими десантниками

У столиці планують присвоїти звання "почесного громадянина Києва" колишньому Головнокомандувачу Залужному

Під час розпивання алкоголю, у Києві стався конфлікт — гість зарізав господаря та втік

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще

Непростий тиждень: що чекає на знаки Зодіаку з 7 по 13 вересня 2020 року

Погроми в Умані: з`явилось відео, як хасиди зносять захисні огорожі на могилі Рабі Нахмана