Злодійки скоювали крадіжки у метрополітені, лікарнях, на ринках, вокзалах та магазинах. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

«Працівники Департаменту карного розшуку Національної поліції України встановили причетність до злочинної групи трьох жінок. Координував та контролював їхні дії мешканець Києва. При цьому сам він злочини не скоював, а займався реалізацією викраденого», – йдеться в повідомленні.

До складу злочинної групи увійшли троє жінок – 54-х, 29-ти і 23-х років, раніше судимі за крадіжки.

На цей раз, перебуваючи в онкологічному відділенні Київської обласної клінічної лікарні, злодійки пограбували жінку, викравши в неї 21 тисячу гривень.

Двох шахрайок правоохоронці затримали одразу на місці скоєння злочину. Третя, 54-річна злодійка, втекла з місця крадіжки на авто, але її затримали ввечері того ж дня і повернули потерпілій викрадені гроші.

“Наразі старшу з жінок затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України”, – повідомили в поліції.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зазначається, що наразі Шевченківський районний суд м. Києва помістив 54-річну підозрювану під домашній арешт з забороною покидати місце мешкання з 22:00 по 07:00.

 

Нагадаємо, з`явилось відео, як злодій зухвало вкрав телефон з літньої тераси кафе

Читайте також:

Не пропустіть сезон: 6 корисних властивостей дині для здоров`я та краси

Популярні новини зараз

Аеропорт "Київ" знаходиться у абсолютно непридатному, з точки зору військових, для використання стані - Голова Ради директорів

У Києві проведуть Молодіжний філософський форум — дискутуватимуть та ділитимуться досвідом

На війні загинув пілот Мі-8, Віталій Пляка, що прорвався в оточений Маріуполь та зміг повернутись

Ректора КНУ Бугрова вимагають звільнити — скандальні закупівлі урвали терпець, створено петицію

Показати ще

Не пройшло й року: танкер Делфі нарешті успішно відбуксували з одеського пляжу (відео)

У вересні на українців очікує найпотужніша магнітна буря року