У Службі безпеки України попередили, що 17-21 лютого 2020 року на Київщині буде проходити масштабне антитерористичне навчання в якому візьмуть участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Збройних Сил України та органів державної влади. Про це повідомили у пресслужбі ГУ СБУ у м. Києві та Київській області.

«17 – 21 лютого ц.р. Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ у м. Києві та Київській області проведе масштабне антитерористичне навчання у Білій Церкві та прилеглих районах Київської області», – йдеться в повідомленні.

Мешканців Київщини закликають під час проведення навчань зберігати спокій у зв’язку із зосередженням в окремих районах населених пунктів спецпризначенців та військових та з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей.

«Також звертаємося з проханням дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухо-небезпечними речовинами і мати при собі документи, що засвідчують особу», – додали у пресслужбі.

Нагадаємо, Зеленський призначив керівника Антитерористичного центру СБУ

Читайте також:

Вертольоти, дим і камуфляж: Зеленський з`явився на навчаннях силовиків

Вкрали 1,7 млрд: СБУ проводить обшуки у Київметробуді та Укргазбанку