Центр допомоги “Місто щасливих дітей” щомісяця збирає кошти на харчування діток, що тимчасово там перебувають. Єдині, хто сьогодні підтримує цих сиріт – це добровільні благодійники, що перераховують кошти через Українську біржу благодійності, повідомляє Хрещатик.News.

І хоча від початку карантину у всіх нас стало менше можливостей допомагати, а увага представників великого бізнесу прикута до незахищених медиків та лікарень без необхідного обладнання. Проте найменший внесок здатен перетворитися на тарілку поживного супу для дитини, що не має батьків. А 87 грн – це цілий день ситості для одного підопічного Центру.

В Центрі допомоги “Місто щасливих дітей” живуть сироти, діти “з вулиці”, діти, які пережили трагедію. У Центр вони потрапляють фізично ослабленими, з різними хронічними захворюваннями і психологічними травмами, зазначають їх тимчасові опікуни.

В Центрі їх лікують, одягають, опікуються їх навчанням та підшукують родину. Проте доки нові батьки не знайшлися, дітям треба їсти і рости прямо зараз.

Аби нагодувати сиріт, потрібно підтримати проєкт на Українській біржі благодійності: https://ubb.org.ua/uk/project/6046/#.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

На території заводу Арсенал облаштують футбольне поле та побудують академію

Благодійний фонд Киян допомагає діткам з особливими потребами

Психологи безкоштовно проконсультують онлайн самотніх мам