Бути мамою – справа відповідальна, а бути самотньою чи прийманою мамою – відповідальніша вдвічі.  “СОС Дитячі Містечка Україна” намагається допомогти батькам, яким і так психологічно непросто, а під час карантину тим паче. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу благодійної організації.

Благодійна онлайн-платформа, яка опікується дітками-сиротами та шукає для них родини, запустила новий проєкт – безкоштовні онлайн консультації для самотніх мам. Під час карантину кожного четверга та п’ятниці психологи, соціальні педагоги та логопеди індивідуально консультують таких батьків у скайпі. Їх мета – підтримати ресурс родин, яким і так непросто, допомогти стабілізувати психологічний стан, подолати тривожність.

Консультації пропонують і сьогодні, 5 травня, у Щедрий вівторок. Індивідуальні консультації триватимуть до 17.30. Зареєструватись можна за посиланням: https://sos-ukraine2.reservio.com/

“СОС Дитячі Містечка” – це міжнародна організація, яка пропонує альтернативу дитячим будинкам та інтернатам, надає тимчасовий прихисток діткам-сиротам, підшукує їм родину, а також працює з проблемними сім’ями, які можуть втратити дітей. В Україні благодійна організація почала працювати з 2003 року. Вона працює не тільки з сиротами, а й з родинами у кризі, молодими людьми з числа сиріт та сім’ями, що постраждали від бойових дій на Сході.

Підтримати благодійну організацію та допомогти змінити життя сиріт можна на сайті  “СОС Дитячі містечка Україна”: https://sos-ukraine.org/

Долучайтесь телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Благодійний фонд Киян допомагає діткам з особливими потребами

Благодійний фонд Відкриті долоні: кому і як він допомагає

Добрі справи не йдуть на карантин: “Місто щасливих дітей” опікується дітками-сиротами