Відповідне рішення «Про особливості використання території у дворі комплексу адміністративних будівель Київської міської ради у вихідні та святкові дні, деякі заходи щодо стимулювання розвитку електротранспортної інфраструктури та інші організаційні питання». прийняли депутати Київради сьогодні на пленарному засіданні.  Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на сайт Київради.

В рішенні зазначається, що Київрада планує відкрити свій двір для загального користування. Кияни та гості столиці у вихідні та святкові дні матимуть змогу використовувати територію у дворі адмінбудівлі за адресою: вулиця Хрещатик, 36 для стоянки власних легкових автомобілів.

«10% місць буде відведено для електромобілів. Також у дворі передбачені зарядні станції для електромобілів і виділені  місця стоянки для людей з інвалідністю. Заїзд буде відкритий зі сторони вулиці Пушкінської», – сказав заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів.

Він також додав, що місце для стоянки автомобілів у дворі Київради планують зробити безкоштовним. Залишити автомобіль у дворі Київради можна буде з 8:00 до 22:00.

Рішення підтримали 80 депутатів Київради.

Нагадаємо, депутати повернули статус території зелених насаджень парку Протасів Яр

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Київрада підтримала будівництво біогазової установки у Києві

Депутат Київради розкритикував будівництво флагштоку біля Батьківщини-матері