В пресслужбі «Київпастранс» в Фейсбуці привітали київський фунікулер з ювілеєм, інформує сайт Хрещатик.news.

«Вітаємо з ювілеєм наш столичний фунікулер – сьогодні йому виповнюється 115 років. Хай це і найкоротший маршрут міського транспорту – всього 222 метри, але в багатстві своєї історії може поступитись лише київському трамваю.

От у чому фунікулер перевершить всіх, так це в своїй красі та фотогенічності. Карантин незабаром закінчиться, та фунікулер знову працюватиме для всіх своїх шанувальників», – йдеться в повідомленні.

Карантин закінчиться, двері київського фунікулеру відкриються, як і зазвичай. А поки в пресслужбі запрошують поділитись своїми приємними спогадами про київський фунікулер – автори найцікавіших історій отримають нагороди.

«Ми із нетерпінням чекаємо цього дня, коли вагони «Правий» та «Лівий» відчинять для вас свої двері, і возитимуть вас мальовничими схилами нашого прекрасного міста.

Передавайте вітання ювіляру та діліться в коментарях своїми приємними спогадами та історіями про наш з вами фунікулер. Ми відберемо найцікавіші та відзначимо авторів заохочувальними призами. Звісно, після закінчення карантину», – зазначили в пресслужбі.

Нагадаємо, трамвайному депо на Подолі виповнилось 129 років

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Сashless-технології: в міському транспорті Києва впроваджують безготівкову оплату

В Києві додадуть тролейбусних маршрутів: КМДА