Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що Київ – найкраще місто в світі – на новорічно-різдвяні свята стає магічним і казковим. Та розмістив у Facebook відео, в якому показав окремі новорічно-різдвяні локації столиці.

«Друзі! Я переконаний, Київ – найкрасивіше місто в світі. А на новорічно-різдвяні свята він стає магічним і казковим. І хоча сніжок поки не випав, казка захоплює столицю. Новорічні локації чекають на киян та гостей міста на Софійській і Контрактовій площах, а також біля Арки дружби народів», – написав Віталій Кличко.

Мер Києва підкреслив, що біля Арки дружби народів цьогоріч теж сяє новорічна ялинка і що святкова чудова атмосфера панує на Контрактовій площі, яка цьогоріч представлена в етномотивах України.

«Святкова атмосфера панує і на Контрактовій площі. Там на вас чекатимуть новорічні розваги: каток, льодові гірки, колесо огляду, фудкорт. Особливий настрій тут створюють етномотиви – опішнянські витвори з Полтавщини – глечики, пташки, коники. Їх можна побачити і на ялинці, і у вигляді окремих інсталяцій. Гостинний двір також вбрався по-святковому і сяє ілюмінацією», – розповів мер столиці.

Кличко нагадав, що на Контрактовій площі розташована резиденція Святого Миколая. У резиденції гостей приймає справжній Миколай, з яким можна і поспілкуватися, і зробити фото на пам’ять, і, навіть, отримати подарунок! А проведе вас до Святого Миколая янгол.

 

Нагадаємо, Лускунчик, козаки, Опішня і Святий Миколай: в столиці новорічні свята триватимуть з 14 грудня до 19 січня

Читайте також:

У стилі етно: як зустрічатимуть Новий рік та Різдво на Подолі

Програма новорічних та різдвяних святкувань 2019-2020 у Києві