На Подолі зимові свята зустрічатимуть у етнічному українському стилі із резиденцією Святого Миколая, ходою звіздарів і масовою колядою. Про це повідомляє КМДА.

Зимове містечко на Подолі оформлять у опішнянському етнічному стилі Полтавського краю.

14 грудня тут відбудеться відкриття різдвяного ярмарку.

19 грудня, у День Святого Миколая на Контрактовій площі засвітять святкову ялинку, прикрашену за мотивами опішнянського гончарного мистецтва.

До 20 січня 2020 року у зимовому містечку на Подолі зустрічатимуть відвідувачів народними гуляннями і сучасними розвагами.

Зазначається, що за інформацією організаторів, стилізоване оформлення Контрактової площі підтримають тематичною програмою. У програмі святкування – хода звіздарів 7 січня, виконання масової коляди, встановлення різдвяного Дідуха та народні гуляння, щедрування в переддень Святого Василя, виступ фольклорних колективів.

Діти зможуть розважитись на атракціонах, покататись на гірках і завітати до резиденції Святого Миколая, поспілкуватись із ним особисто і, звісно, отримати подарунок. Для прихильників активного відпочинку під відкритим небом працюватиме стріт-арт ковзанка, де всіх, хто ще не освоїв ковзани, навчатимуть інструктори.
На пішохідній частині вулиці Петра Сагайдачного, презентують світлові інсталяції, а також арт-об’єкти в опішнянському стилі у вигляді горщиків, глечиків, дзбанків, куманців і барильців. Кожну фотозону прикрасять різнокольоровими гірляндами.

Також під час святкування зимових свят в зимовому містечку на Подолі заплановані виступи відомих зірок, конкурси, DJ батл і хіт-парад українських радіостанцій.

Нагадаємо, На ВДНГ запрацює різдвяна фабрика мрій

Читайте також:

На Софіївський прикрашають головну ялинку (фото)

Лускунчик, козаки, Опішня і Святий Миколай: в столиці новорічні свята триватимуть з 14 грудня до 19 січня