Мер Києва дуже сподівається, що Подільсько-Воскресенський міст введуть в експлуатацію вже до кінця 2021 року. В іншому випадку Кличко обіцяє звільнити свого заступника.

Таку заяву, як повідомляє “24 канал”, очільник Києва зробив в інтерв’ю “РБК-Україна”. За словами мера, на одній з нарад йому повідомили про затримку з відкриттям руху мостом, але цього не має статися.

Кличко поставив жорстку вимогу відповідальному за транспортну інфраструктуру і Подільсько-Воскресенськийй міст заступнику – введення об’єкту в експлуатацію до кінця року.

Мер підкреслив, що раніше йому надавали інформацію про те, що відкрити рух мостом на Троєщину цілком можливо до кінця грудня.

За його словами, у випадку, якщо підрядники не виконають зобов’язання, постраждає репутація самого Кличка. Саме через це він і вирішив “мотивувати” заступника ймовірним звільненням.

Водночас вирішенням питання будівництва розв’язки на Шулявському шляхопроводі є набагато складнішим. Адже на єдиному доступному для будівництва місці розташований покинутий 5 цех заводу “Більшовик”. Належить ця будівля Фонду держмайна, тому Київ хоче її придбати для знесення.