Правоохоронці задокументували 3 факти збуту 30-річним інспектором поліції столиці психотропних речовин «амфетамін» та «МДМА». Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу прокуратури Києва.

«Прокуратурою міста Києва спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого в місті Києві, при оперативному супроводженні Київського міського управління ДВБ Нацполіції України затримано співробітника слідчого відділу одного з районних управлінь поліції Києва, який займався збутом наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2, 3 ст. 307 КК України)», – повідомили в пресслужбі прокуратури.

Затримали наркоторговця вчора, як кажуть «на гарячому».

«У четвер, 03 вересня 2020 року, після чергового збуту наркотичного засобу особі, яка діяла під контролем правоохоронних органів, поліцейського затримали «на гарячому» та вилучили близько 40 грамів білої порошкоподібної речовини, яка зі слів самого затриманого є особливо небезпечним наркотичним засобом – кокаїном. За вказаний наркотичний засіб інспектор отримав 70 тис. гривень», – йдеться в повідомленні.

У службовому кабінеті та в автомобілі затриманого проведено обшуки, у ході яких вилучено значну кількість речовин, схожих на наркотичні, нарковмісні рослини, зброю та понад 1 тис. боєприпасів. Всі ці докази будуть направлені на експертизу.

В пресслужбі зазначили, що наразі затриманому повідомлено про підозру. До суду скеровано клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Правоохоронці встановлюють джерела походження наркотичних засобів, зброї та боєприпасів.

Зазначається, що санкція статті за злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

В пабліку Київ оперативний опублікували відео затримання “перевертня у погонах”

Нагадаємо, у львівському виші завідувач лабораторії виготовляв наркотики (фото, відео)

Читайте також:

У Києві вилучили наркотиків на 15 млн та затримали продавців канабісу (відео)

Популярні новини зараз

У столиці показали автоматизований магазин без людей

Поліцейський забезпечував супровід автівкам, що здійснювали вивезення незаконно-зрубаної деревини з Чорнобиля

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ зустрівся з МВГ, яка за останній час знищила ракету Х-101 та "шахед"

Показати ще

Мільйони, наркотики, зброя: в Києві викрили нарколабораторію, де щомісяця виготовляли по 30 кг товару