В Києві поліцейські викрили потужну нарколабораторію, де щомісяця виготовляли близько 30 кілограмів наркотиків. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

В пресслужбі розповіли, що під час обшуків оперативники виявили 630 кілограмів прекурсорів для виготовлення метадону, а також кілограм готового наркотичного засобу. За цінами «чорного» ринку загальна вартість вилученого становить близько 2 400 000 гривень.

В поліції нагадали, що наприкінці квітня поліцейські затримали членів організованої злочинної групи, які налагодили виготовлення та збут в особливо великих розмірах наркотичного засобу метадон та психотропних речовин. Під час проведення обшуків правоохоронці виявили дві потужні нарколабораторії з виготовлення метадону.

«Минулого тижня співробітники Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції спільно зі слідчими поліції Києва виявили третю нарколабораторію, яку організували та використовували затримані наркоділки. Потужність нарколабораторії дозволяла виготовляти щомісяця близько 30 кілограмів наркотиків», – йдеться в повідомленні.

Також правоохоронцями було виявлено два складських приміщення, де зберігалися прекурсори для виготовлення метадону.

Загалом під час проведення обшуків у нарколабораторії та складських приміщеннях поліцейські виявили 630 кілограмів прекурсорів, яких достатньо для виготовлення понад 200 кілограмів метадону. Також виявлено кілограм готового метадону та лабораторне обладнання. Крім того, поліцейські вилучили пістолет, гранату та набої.

Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у киянина вилучили наркотиків на 1 мільйон

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Продавав рецепти на наркотики: в Києві судитимуть головного лікаря приватного медзакладу

На Печерську намагались вбити главу міжнародного наркокартелю: кілерів затримали в Одесі