Правоохоронці столиці затримали чоловіка за збут наркотиків, вартість вилученого становить близько одного мільйона гривень. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що під час проведення обшуків у квартирі та автомобілі чоловіка виявили близько 5 кг канабісу, розфасовані пігулки екстазі та метадон.

Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення.

«У рамках реалізації матеріалів кримінального провадження поліцейські Деснянського управління поліції спільно з працівниками Служби безпеки України викрили чоловіка, який налагодив збут оптових партій наркотичних речовин на території міста Києва», – йдеться в повідомленні.

Начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко повідомив, що 46-річного правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Ми провели обшуки в машині та оселі затриманого. У результаті вилучили близько 40 пакетиків, попередньо – із канабісом, кілька згортків із пігулками екстазі та метадоном та електронні ваги. Приблизна вартість вилучених речовин на «чорному» ринку сягає понад один мільйон гривень», – сказав правоохоронець.

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення можливих спільників затриманого.

«Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії та узгоджується проект підозри з Київською місцевою прокуратурою №3», – повідомили у пресслужбі поліції.

Зазначається, що фігуранту загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Вилучили наркотики та шантажували: столичні поліцейські затримані за хабар у 60 тис

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Затримано злочинців, що виготовляли та збували наркотики через інтернет

Популярні новини зараз

Столичного забудовника через суд змусили заплатити 14,5 млн грн за відмову інвестувати в розвиток інфраструктури

У Києві люди вийшли на акцію "Free Azov" на підтримку військовополонених

Вбивство у фунікулері Києва — стало відомо, де працював нападник

Прикриваючи собою побратимів — на Луганщині героїчно загинув військовий з Броварів

Показати ще

Вилучили понад 2 тонни на 110 млн: перекрито канали постачання наркотиків до Києва