Один з найвідоміших та найбільших бізнес-центрів Києва, "Лувр" на Лук'янівці суттєво постраждав від ворожих обстрілів. Наразі більша його частина законсервована. А приміщення не здаються в оренду навіть у тій частині будівлі, що нині діє. Про це повідомляє Інформатор.

Про це повідомили Інформатору у самому бізнес-центрі "Лувр" (LUWR: Lukyanivka Work & Relax). Як стверджують у ТОВ "БЦ "Лук'янівський", інформація Інформатора про те, що частину будівлі було виставлено в оренду, не відповідає дійсності. Увесь БЦ "Лувр" нині законсервовано, і площі в оренду не здаються зовсім, кажуть представники БЦ.

"Нажаль, інформація (про початок роботи бізнес-центру - Ред.) не відповідає дійсності. Станом на сьогодні більша частина бзнес-центру законсервована і жодних оголошень про оренду ми не надавали навіть на незаконсервовану частину", - повідомили Інформатор у офіційному листі.

Зазначимо, що будівля бізнес-центру "Лувр" загальною площею 27 тис кв.м складається з двох секцій: "А" на 8 поверхів та "Б" з баштою на 17 поверхів. Обидві секції мають окремі вхідні групи з рецепціями адміністраторів. Будівля отримала суттєві пошкодження через низку ракетних атак на Київ. Зокрема, 29 грудня 2023 року в башті було буквально винесено великий відсоток засклення. Також чималими були збитки від ракетної атаки 8 липня.

Деталі. Нагадаємо, наприкінці червня Інформатор помітив у Мережі оголошення про буцімто здачу в оренду частини БЦ "Лувр". Це знаменита будівля "з короною", що розташована в 50 метрах від ст.м. "Лук'янівська" і знаменита тим, що вона вже декілька разів потерпала від наслідків обстрілів столиці російськими ракетами. Попри появу відповідних оголошень, втім, адміністрація БЦ стверджує, що будівлю законсервовано.