Про це повідомляє Хрещатик.News.

Лідер партії Ігор Смешко очолить партійний список на виборах до Київської міської ради.
Його участь у виборах мера столиці ще не визначена, рішення буде залежати від результатів внутрішньопартійної дискусії, яка триває.

Партійці «Сили і Честі» вважають, що участь лідера партії Ігоря Смешка у столичних виборах допоможе партії донести до якнайширшого кола виборців свої ідеї та принципи, розбудувати регіональну партійну мережу, а також ефективно підготуватися до наступних парламентських виборів.

Після виборів до Київради «Сила і Честь» планує створити там потужну фракцію та реалізувати свої пріоритетні програмні завдання. Які, зокрема, полягають у боротьбі з корупцією, створенні реального місцевого самоврядування в столиці, покращення рівня і якості життя людей, їх медичного і комунального забезпечення та гарантування кожному киянину безпеки і справедливості.

З’їзд наголосив, що економіка, культура, наука і освіта, охорона здоров’я та екологія мають стати головними показниками якості місцевої влади в Києві. А благоустрій і європейський рівень життя поверне йому репутацію одного із найкращих міст Європи.

Раніше ми повідомляли, що партія «Сила і Честь» розбудовує мережу осередків і готується до місцевих виборів.

Читайте також:

Партія Смешка впевнено проходить до Київради – соцопитування

Закон про продаж землі може призвести до соціального вибуху: Ігор Смешко

Голосування за продаж землі в умовах пандемії та світової кризи – це злочин: Ігор Смешко