Політична партія «Сила і Честь», яка наслідує ідеологію консервативної демократії, розбудовує регіональну мережу осередків з опорою на середній клас, формує прозорий партійний бюджет і готується до місцевих виборів.

Про це заявив її лідер, троєкратний голова Комітету з питань розвідки при Президентові України, колишній керівник воєнної розвідки, перший заступник Секретаря РНБО, ексголова Служби безпеки України Надзвичайний і Повноважний Посол, доктор технічних наук, професор, генерал-полковник Ігор Смешко.

«Сьогодні пріоритетом є розбудова партійних осередків, підбір до лав партії патріотичних, високоморальних і високопрофесійних людей, які щиро сповідують ідеологію консервативної демократії. На меті – не імітація реформ без стратегії, а зміна, перш за все, сировинно-придаткової моделі економіки, яка є притаманною країнам третього світу, на сучасну високорозвинуту інноваційну індустріально-аграрну модель», – повідомив Ігор Смешко.

Тільки таким чином можна забезпечити появу в Україні більше, ніж 50 відсотків її населення – самодостатнього середнього класу: представників малого і середнього бізнесу, високооплачуваних вчителів, лікарів, держ і військовослужбовців, культурно-творчої і науково-технічної інтелігенції, високофахових робітників і пенсіонерів.

Без цієї соціально-економічної основи демократія просто не функціонує. Тільки із появою цієї основи стане можливим контролювати будь-який уряд та змусити його серед головних показників діяльності мати: неухильний щорічний розвиток показників економіки, науки, освіти, охорони здоров’я, екології і демографії.

Нагадаємо, Ігор Смешко нещодавно заявив, що невиконання Будапештського меморандуму – загроза подальшому ядерному роззброєнню в світі.

Читайте також:

Ігор Смешко: Технологія виробництва «Мотор Січі» – власність народу України і не може бути відчужена

Опитування показало скорочення розриву між Кличком, Смешко і Пальчевським на виборах мера

Смешко впевнений у перемозі своєї партії на виборах в Раду