Голова партії “Сила і честь” Ігор Смешко упевнений, що його партія пройде до Верховної Ради, незважаючи на результати екзитполів. Вони дають партії Смешка менше 5% голосів.

“У нас працює відповідний електронний зв’язок з нашими штабами. У нас більш оптимістичні дані, але я не хочу їх зараз оприлюднювати. Мій оптимізм базується на тому, що я думаю, що у нас усе гаразд. Будемо перевіряти і захищати свій результат”, сказав кандидат в ефірі спецвипуска ТСН.

Смешко нагадав, що соціологічні опитування перед президентськими виборами давали йому трохи більше відсотка, а у підсумку він набрав більше 6%.

Згідно з результатами Національного екзит-полу на позачергових парламентських виборах станом на 20:00 до Верховної Ради проходять п’ять політичних партій: “Слуга народу” (42,2% голосів), “Опозиційна платформа За життя” (11,4%), “Європейська солідарність” (8,8%), “Батьківщина” (7,4%) та “Голос” (6,5%).

Найближче до подолання 5-відсоткового прохідного бар’єру станом на 20 годину перебуває партія “Сила і честь”, яка набрала 4,3% голосів.